Externe partijen

Sport Opleidingscentrum Zuid-West Nederland werkt nauw samen met een aantal (externe) partijen. Alle partijen zijn gecertificeerd en voldoen aan onze kwaliteitseisen. Onderstaand zijn de partijen te vinden.

De opleidingen van Sport Assistance zijn er op gericht kennis over de inspanningsfysiologie, biomechanice en test resultaten praktisch te kunnen vertalen naar de trainingspraktijk. Kennis van energiesystemen, achtergronden van lactaatmetingen of spiervermogen worden praktisch gemaakt en in relatie gebracht met hoe en wat te trainen. Het maken van een training of trainingsplan wordt voor een trainer hierdoor eenvoudiger, meer gestructureerd en dus beter evalueerbaar. Tevens ontstaat er voor de atleet meer ruimte voor differentiatie binnen trainingen.

Kijk voor meer gegevens op de website: www.sportassistance.nl/

Met AIO streven we er naar om iedere sporter, trainer/coach met plezier te laten sporten, trainen/coachen en om zijn/haar eigen top te laten bereiken. Door het geven van advies en opleidingen op maat wil AIO bijdragen aan het verder ontwikkelen van:
uw sport organisatie, uw trainers, uw sporters en de sport zelf.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking. De mogelijkheden bestaan oa uit workshops, advies en implementeren van beleid, clinics, interne cursussen aan trainers, het verzorgen van trainingen en het aangaan van coaching trajecten voor groepen en individuele trainers en/of spelers.

Voor meer informatie bel 06-28406728 of kijk op de website: www.altijdinontwikkeling.nl